Club Mama: Gezinsdag 12 augustus 2024

  • Wanneer: Maandag 12 augustus 2024, 11u - 13u
  • Waar: Huis van het Kind Leuven
  • Voor wie: Ouders (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: Gratis

Baby op komst? Net mama geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Je kan ook vragen stellen aan een vroedvrouw, gezinscoach. Er is telkens één professional aanwezig. Breng gerust je baby/peuter mee. Je hoeft niet stipt om 11u al te komen. Later aansluiten is altijd mogelijk.

Anders babbelen we uitgebreid over alle mogelijke babyonderwerpen, maar op maandag 12 augustus willen we vooral gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

Je (hele) gezin is welkom om aan te schuiven op een dekentje en samen te spelen. Neem eventueel iets lekkers mee om te delen. We trekken naar de tuin van Museum M, links naast Huis van het Kind (Savoyestraat 4). En breng deze keer vooral je partner mee.

Heel graag tot dan.

AttentionJe schrijft bij voorkeur vooraf in. Dat kan telkens tot de vrijdag voordien. Op maandag zelf mag je ook altijd langskomen.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor deze ontmoetingsgroep? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Volgende data en thema's

Je kan elke maandag vrij binnen- en buitenlopen en aansluiten bij de ontmoetingsgroep. De uitwisseling kan eender waarover gaan imv met ouderschap, maar er is ook elke week een wisselend thema. Ontdekt wanneer het over welk thema gaat in onze agenda of bekijk het overzicht op www.huisvanhetkindleuven.be/clubmama.

Organisatie: Huis van het Kind Leuven, De Bakermat, groepspraktijk Blink en Huis van Meraki.

Nieuwsbrief voor ouders

  • Past deze datum niet in je agenda, maar zou je graag bij een volgende sessie aansluiten?
  • Is dit moment al volzet, maar wil je zeker op de hoogte zijn over een volgende datum?
  • Wil je als ouder nooit een interessante infoavond, webinar of vormingsreeks missen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor ouders waarmee we je een paar keer per jaar een helder chronologisch overzicht bieden van al onze infoavonden, webinars en vormingsreeksen, per thema en volgens de leeftijd van je kinderen. Zo kan je altijd als eerste inschrijven.

De KartHuis, Tervuursevest 242C
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.