Borstvoeding

Hoe bereid je je voor op het geven van borstvoeding

Borstvoeding is essentieel voor je baby om een goede start te krijgen in het leven. Gemotiveerd en goed voorbereid zijn, samen met steun van je partner en jullie omgeving, zorgt ervoor dat borstvoeding een unieke en mooie ervaring kan worden.

Zoek je tips en informatie? Er worden regelmatig workshops en infosessies georganiseerd om jezelf goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding en feiten van fictie te onderscheiden. Zoek via de agenda wanneer deze infosessies plaatsvinden.

  • Wil je borstvoedingservaringen uitwisselen met andere mama's? Zoek je tips en informatie? Tijdens onze maandelijkse moedergroepen is een borstvoedingsspecialist of verpleegkundige aanwezig om je vragen te beantwoorden.
  • Wil je graag een individueel antwoord op je vraag? Zoek een vroedvrouw of lactatiekundige in je buurt.
  • Geef je borstvoeding en heb je vragen over het slaapgedrag van je kindje? Een lactatiekundige en opvoedconsulent gaan tijdens de infosessie ‘borstvoeding en slapen’ in op veelvoorkomende vragen en jouw eigen ervaringen.
  • Ga je op pad? Op zoek naar locaties waar je van harte welkom bent om borstvoeding te geven? Deze café’s, restaurants, bistro’s, apotheken, winkels, enz. vind je op deze kaart.
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.