Babytheek

Babytheek Leuven is een uitleendienst voor babymateriaal: een bibliotheek voor spullen die een baby nodig heeft of de ouders gebruiken in het eerste jaar na de geboorte: babybad, wipper, cosleeper, draagdoek,…

Voor wie?

(Aanstaande) ouders, grootouders, pleegouders,… met kinderen tussen 0 en 1 jaar die wonen in Leuven, Wijgmaal, Heverlee, Kessel-Lo en Wilsele. Kijk voor meer informatie op de website.

Prijs?

Een vaste prijs voor een lidmaatschap van een jaar (+ sociaal tarief).

Hoe werkt het?

  • Je wordt lid door je online te registeren, het reglement goed te keuren en je lidmaatschap te betalen;
  • Je reserveert materialen in de online catalogus;
  • Je komt het materiaal ophalen en weer terugbrengen in een depot in het OCMW (A. Vesaliusstraat 47 in Leuven).

Schenk een cadeaubon

Ken je iemand die zwanger is en wil je graag een origineel, duurzaam cadeau kopen? Dan schenk je toch gewoon een jaarabonnement op de Babytheek. Schrijf € 50 over op de rekening van Huis van het Kind Leuven (BE36 7360 0231 0381) met vermelding 'cadeaubon Babytheek'. Na ontvangst sturen we jou onmiddellijk de bon toe.

Hoe de Babytheek ondersteunen?

Materiaal schenken

Heb je nog kwalitatief babymateriaal dat je niet meer nodig hebt? Schenk het aan de Babytheek. Je kan - na afspraak - terecht in het depot in de kelder van het OCMW (A. Vesaliusstraat 47, Leuven) op weekdagen tussen 9u en 12u en 13u en 16u. Maak een afspraak via onthaal@huisvanhetkindleuven.be of 016 27 24 90.

Gift

Draag je de Babytheek een warm hart toe? Dan kan je ook financieel steunen. Je kan een gift te doen via de rekening van Huis van het Kind Leuven: BE36 7360 0231 0381 met vermelding 'gift Babytheek'.

Alvast bedankt!

De Babytheek is een concept van De Transformisten vzw met ondersteuning van Vlaanderen Circulair.
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.