Winterbabybabbel

  • Wanneer: Zaterdag 11 december 2021 van 14 tot 17u
  • Waar: M Leuven (Leopold Vanderkelenstraat 28)
  • Voor wie: Ouders (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: gratis

Je gezin breidde uit met een nieuwe baby, gefeliciteerd! We geven je kindje graag een warm welkom in onze stad. Daarom nodigen Huis van het kind Leuven, stad Leuven en PIEP cultuurprikkels voor de allerkleinsten jou en je pasgeboren spruit graag uit voor de Winterbabybabbel op zaterdag 11 december 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur in M Leuven (Leopold Vanderkelenstraat 28).

Wat?

Met de Babybabbels willen we alle nieuwe Leuvense ouders en hun baby een gratis en gezellig ontmoetingsmoment aanbieden. Je kan er je verhalen en ervaringen als prille ouder delen, andere gezinnen ontmoeten en het aanbod voor gezinnen in onze stad ontdekken. We organiseren één Babybabbel per seizoen. PIEP zorgt telkens voor een stukje cultuur op minimaat. 

Alles voor de verzorging van je baby is voorzien: luiertafel, borstvoedingsruimte, microgolfoven, ...

Oudere broers en zussen zijn eveneens welkom.

We vragen om zeker nog altijd een mondmasker mee te brengen. De coronamaatregelen die op dat moment nog geldig zijn, zullen we toepassen.

Voorstelling Prêt-a-porter

Tijdens de Winterbabybabbel brengt Theater De Spiegel de voorstelling Prêt-a-porter. Beleef samen met je baby een wondere wereld met babyboekjes, prenten- en flapjes-boeken en pop-ups. Artiesten van Theater De Spiegel toveren deze boekjes in een theatrale setting uit een koerierszak en nemen de kinderen mee op ontdekkingstocht.

Deelnemen is gratis, maar gelieve hieronder vooraf in te schrijven voor de sessie van jouw keuze (om 14.15 uur, om 15.15 uur of om 16.15 uur). Je krijgt hieronder alvast een voorsmaakje met een video. 

De voorstelllingen van 14u15 en 16u15 zijn al volzet. Er zijn nog vrije plaatsen voor de voorstelling om 15u15.

Organisatie: Huis van het Kind Leuven in samenwerking met stad Leuven en PIEP! Cultuurprikkels.

 

Professor Roger Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.