2 oktober 2023

Webinar Veilig online: Cyberpesten

  • Wanneer: Maandag 2 oktober 2023, 20 - 22u
  • Waar: Online via Zoom
  • Voor wie: Ouders van kinderen en jongeren tussen 6 en 16 jaar (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: € 5
  • Prijs met UiTpas-kansentarief: € 1. Wil je meer weten over het kansentarief voor mensen met een laag inkomen? Klik hier om de voorwaarden te checken. Opgelet, een gewone UiTpas geeft geen recht op deze korting.

Schrijf in

Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. Dat weet iedereen. Als het ook online gebeurt, komt het extra hard aan. En het houdt niet op. Hoe gaat cyberpesten in z'n werk? Wat doet het met een kind? Hoe pak je dat als ouder aan? In dit webinar krijg jij als ouder antwoorden op deze vragen én tips om cyberpesten te voorkomen.

Deze sessie staat garant voor een grondige input van informatie, tips en inspiratie. De vorming is interactief: ouders worden uitgenodigd mee te denken en ervaringen uit te wisselen via stellingen, weetjes, videogetuigenissen en tips. Een deskundige leidt de vormingssessie in goede banen.

Inschrijvingen zijn mogelijk tot vrijdag 29 september om 12u 's middags.

Organisatie: Huis van het kind Leuven in samenwerking met de Gezinsbond en Child Focus.

Meer info

Kijk voor meer informatie over internet & privacy, gamen, cyberpesten, online relaties en seksuliteit, ...op deze website.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor dit thema? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.