Vertel- en speelplek in Bib Tweebronnen

Huis van het Kind Leuven en de Bib Leuven organiseren 2 keer per maand een inspirerend (voor)lees- en speelmoment voor baby’s, peuters, jonge kleuters en hun ouders in de Bib Tweebronnen.

Elke tweede en vierde woensdagvoormiddag (10u tot 12u) van de maand zet de Bib Tweebronnen haar deuren open voor de allerjongste lezertjes en speelvogels. De Bib wordt dan omgetoverd tot een prikkelende speelplek vol boekjes en verhalen. De alfapret-voorleesvrijwilligers lezen verhalen voor.

De kinderen krijgen bovendien ook de kans om te spelen en te b(r)abbelen met nieuwe speelkameraadjes, terwijl (groot)ouders andere (groot)ouders kunnen ontmoeten, of zelf kunnen voorlezen uit hun favoriete kinderboek. Er is plaats voorzien om je kindje te verluieren en te voeden.

Als Boekstart-gemeente zet de stad Leuven sinds 2018 volop in op warme voorleesmomenten van bij het begin. Daarnaast worden er doorheen het jaar in en buiten de Bib heel wat activiteiten en voorstellingen rond lezen en voorlezen georganiseerd.

Hieronder vind je een overzicht van de volgende momenten of kijk op de website van Bib Tweebronnen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.