Veilig online - sociale media

  • Wanneer: Maandag 24 april 2023, 20 - 22u
  • Waar: De Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
  • Voor wie: Ouders van kinderen en jongeren tussen 6 en 16 jaar (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: € 10
  • Prijs met UiTpas-kansentarief: € 2. Wil je meer weten over het kansentarief voor mensen met een laag inkomen? Klik hier om de voorwaarden te checken. Opgelet, een gewone UiTpas geeft geen recht op deze korting.

Schrijf in

Heel wat jongeren zijn quasi continu bezig met online sociaal contact. Ze chatten, klikken, liken, taggen en swipen. En wat ken jij ervan? Zijn Messenger, Snapchat, Instagram, Swarm en Skype allesbehalve dagelijkse kost voor jou? Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen?

Deze sessie staat garant voor een grondige input van informatie, tips en inspiratie. De vorming is interactief: ouders worden uitgenodigd mee te denken en ervaringen uit te wisselen via stellingen, weetjes, videogetuigenissen en tips. Een deskundige leidt de vormingssessie in goede banen.

Inschrijvingen zijn mogelijk tot vrijdag 21 april om 12u 's middags.


Organisatie: Huis van het kind Leuven in samenwerking met de Gezinsbond en Child Focus.

Meer info

Kijk voor meer informatie over internet & privacy, gamen, cyberpesten, online relaties en seksuliteit, ...op deze website.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor dit thema? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.