Thuisbegeleiding

Professionele ondersteuning aan huis.

Thuisbegeleiding van CKG de Schommel

CKG De Schommel biedt thuisbegeleiding voor gezinnen waar het opvoeden even moeizaam verloopt. Deze gratis begeleiding duurt enkele weken tot maanden en richt zich zowel op het kind als het gezin.

CKG De Schommel

Celestijnenlaan 66
3001 Heverlee

Amber vzw

Amber vzw ondersteunt gezinnen met kinderen tussen 0 en 25 jaar die moeilijkheden ervaren op vlak van opvoeding of communicatie in het gezin.

Amber vzw

Tiensesteenweg 88
3360 Korbeek-Lo

Mfc Combo

Mfc Combo biedt een integrale begeleiding van gezinnen met kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar in een problematische leefsituatie. Mfc Combo gaat doelbewust met het hele gezin aan de slag: kind, ouders, broers/zussen en eventueel ook grootouders of andere betrokkenen.

Mfc Combo

Parkstraat 185
3000 Leuven

Sporen vzw

Sporen vzw helpt gezinnen waarvan de ouders matige tot ernstige moeilijkheden ervaren bij de opvoeding van kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Sporen vzw

Geldenaaksebaan 428
3001 Heverlee

Resonans vzw

Resonans vzw is een begeleidingsdienst voor personen met een beperking, voor hun omgeving en voor ouders van een kindje met een ongewone start.

Resonans vzw

Sterrenveld 27
1970 Wezenbeek-Oppem

CIG De Shelter

Het Centrum voor Integrale Gezinszorg De Shelter richt zich op op jonge kwetsbare (zwangere) gezinnen. De begeleiding kan starten vanaf het begin van de zwangerschap tot het kindje 2,5 jaar is. Eén van beide ouders is bij aanmelding jonger dan 25 jaar.

CIG De Shelter

Tervuursevest 176
3000 Leuven

Nog vragen?

Als je hierover nog vragen hebt, kan je ook altijd bij ons onthaal terecht.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.