Solo Sterk op 4 augustus 2024

  • Wanneer: Zondag 4 augustus 2024, 10 tot 12 uur
  • Waar: SpeelOdroom (Ravenstraat 69, Leuven)
  • Voor wie: Ouders (zowel vaders als moeders)
  • Prijs: Gratis

Ben je een alleenstaande ouder? Probeer je ook wel eens een vader en moeder tegelijk te zijn en ervaar je hoe complex dit kan zijn?

Heb je nood om bij te tanken en wil je andere alleenstaande ouders ontmoeten? Kom dan zeker naar deze ontmoetingsgroep. Hier kan je tips uitwisselen en krijg je handvaten voor jezelf en voor je kinderen om bepaalde uitdagingen positief aan te pakken. De ontmoetingsgroep wordt professioneel begeleid. Deze groep staat open voor zowel vaders als moeders.

Gezellig samen zijn en genieten van de uitwisseling om Solo Sterk te staan!

Kinderopvang

Jouw kinderen zijn ook heel welkom en we voorzien opvang en een activiteit voor hen. Duid dat dan aub ook meteen aan op het inschrijvingsformulier.

Waar en wanneer:

Solo Sterk heeft elke eerste zondag van de maand plaats van 10 tot 12 uur in de SpeelOdroom, Ravenstraat 69, 3000 Leuven. Schrijf je hieronder in. Je kan voor één moment kiezen of je meteen voor meedere data inschrijven.

AttentionInschrijven is mogelijk tot vrijdag 2 augustus 2024 (12u 's middags).

Nieuwsbrief voor ouders

  • Past deze datum niet in je agenda, maar zou je graag bij een volgende sessie aansluiten?
  • Is dit moment al volzet, maar wil je zeker op de hoogte zijn over een volgende datum?
  • Wil je als ouder nooit een interessante infoavond, webinar of vormingsreeks missen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor ouders waarmee we je een paar keer per jaar een helder chronologisch overzicht bieden van al onze infoavonden, webinars en vormingsreeksen, per thema en volgens de leeftijd van je kinderen. Zo kan je altijd als eerste inschrijven.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.