Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van Huis van het Kind hebben we de ambitie om onze partners structureel en regelmatig te informeren over de relevante thema's die zich aanbieden in regio Leuven. 

De informatie die we in de nieuwsbrieven meegeven proberen we zo goed mogelijk te richten op een specifieke doelgroep. Iedereen kan kiezen om zich voor één of meerdere nieuwsbrieven te registreren:

  • zwangerschap, baby, peuters;
  • kleuters, lagereschoolkinderen;
  • tieners en jongvolwassenen;
  • bijzondere zorg.

De nieuwsbrieven geven informatie over:

  • de werking en initiatieven van onze partners;
  • de activiteiten en infosessies die Huis van het Kind en de partners organiseren;
  • relevante informatie die aansluit bij het werkveld van onze partners.

Opgelet, de nieuwsbrief is enkel bedoeld voor netwerkpartners (en niet voor ouders).

Hoe vermijd je dat onze mails in je spam terecht komen?

Nieuwsbrieven worden vaak beschouwd als ongewenste mails. Gelukkig zijn er een aantal trucjes die je kan toepassen zodat onze nieuwsbrieven steeds in je inbox terecht komen.

Voeg ons e-mailadres toe aan je contacten

Nieuwsbrieven van Huis van het Kind worden steeds verzonden vanuit info@huisvanhetkindleuven.be. Door dit e-mailadres toe te voegen aan je adresboek, signaleer je aan je maildienst dat die onze mails niet als spam moet aanzien.

Specifieke tips voor Gmail

Bij Gmail worden spamberichten automatisch gewist na 30 dagen. Het loont dus zeker de moeite om af een toe eens te kijken of er belangrijke mails tussen zitten. Moesten onze nieuwsbrieven in je spam terecht komen, dan kan je dit steeds ongedaan maken door in het bericht zelf op de knop ‘melden dat dit geen spam is’ te klikken. De nieuwsbrief in kwestie wordt dan verplaatst naar je inbox en daaropvolgende nieuwsbrieven van Huis van het Kind worden niet meer gezien als spam.

Specifieke tips voor Outlook

Wanneer je Outlook-mail onze berichten als ongewenst classificeert, dan kun je in het bericht zelf aangeven dat het niet om spam gaat. Hiermee verplaatst onze nieuwsbrief naar je inbox en komen toekomstige nieuwsbrieven daar ook automatisch terecht. Outlook verwijderd ongewenste berichten al na 10 dagen. Controleer dus zeker af en toe of onze nieuwsbrieven hier niet in belanden.

Wil je ons mailadres toevoegen aan je contacten? Outlook biedt de mogelijkheid om expliciet aan te geven dat het om een veilige afzender gaat. Ga naar je Outlook-instellingen en selecteer het kopje ‘ongewenste e-mail'. Hier kan je een lijst met veilige afzenders en domeinen toevoegen. Zo garandeer je dat mails van Huis van het Kind nooit meer in je spam terecht komen.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.