Kinderopvang voor baby's en peuters

Heel wat kinderen gaan van jongs af aan naar de kinderopvang.

Kinderopvang is een ontmoetingsplek waar jij en je kind welkom zijn. De opvang zorgt voor een veilige en gezonde omgeving. Je kind kan er zich spelenderwijze ontwikkelen. Zo kan je als ouder met een goed gevoel gaan werken of werk zoeken, een opleiding volgen of even tot rust komen. Baby's en peuters kunnen terecht in een gezinsopvang of groepsopvang.

Info kinderopvang Kind en Gezin

Hier vind je alle info over de opvang van je baby, peuter en schoolkind. Kinderopvang is een ontmoetingsplek waar jij en je kind welkom zijn. De opvang zorgt voor een veilige en gezonde omgeving. Je kind kan er zich spelenderwijze ontwikkelen. Zo kan je als ouder met een goed gevoel gaan werken of werk zoeken, een opleiding volgen of even tot rust komen.

Info kinderopvang Leuven

In Leuven staan alle opvanglocaties op de website www.kinderopvangleuven.be. Heb je vragen of hulp nodig,

Het loket kinderopvang is elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar om ouders persoonlijk te helpen met alle vragen rond kinderopvang. Hiervoor moet er een afspraak gemaakt via de website.

Naast het loket kinderopvang, zijn er nog een aantal antennepunten waar ouders met hun vragen terecht kunnen. De contactgegevens zijn onderaan terug te vinden.

 

 

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.