Infoavond Cokido: zelf opvang organiseren in jouw buurt

  • Wanneer: Dinsdag 1 februari 2022 van 20u tot 22u
  • Waar: Online
  • Voor wie: Ouders, ouderverenigingen, buurtwerkingen, organisatoren van speelstraten, ...
  • Prijs: gratis

Is de puzzel voor jouw vakantieopvang ingewikkeld? Wist je dat je ook zelf zelf vakantieopvang in beurtrolsysteem kan organiseren in de eigen buurt (in de plaatselijke school, parochiezaal, rusthuis, …) met Cokido?

Handig voor ouders en kinderen die andere gezinnen willen leren kennen, jonge kleuters hebben voor wie het opvangaanbod beperkt is, geen voltijdse opvang nodig hebben, op zoek zijn naar goedkope opvangmogelijkheden,… Word jij samen met andere ouders de trekker voor een eigen opvanggroep? Ontdek tijdens het online infomoment op dinsdag 1 februari 2022 om 20u hoe Cokido werkt en welke ondersteuning je krijgt bij de opstart. Cokido legt praktisch uit hoe je zelf aan de slag kan en de bestaande groep in Kessel-Lo vertelt over hun ervaringen, de voordelen en de uitrol van hun project. Schrijf je nu in.

Op de website https://www.cokido.org/ vind je alvast heel wat praktische informatie. Maar sluit vooral aan bij het infomoment zodat je meteen een antwoord krijgt op al je vragen.

Bekijk de video en ontdek het basisidee van ‘bijspelen’ met Cokido:

Na de infoavond versturen we aan de deelnemers nog de presentatie en de opname. Nadien kan je ons nog verder hierover contacteren. 

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.