Hoogspanning in huis

Heb jij het gevoel dat de spanning tussen jou en je ex-partner impact heeft op je kind(eren)? Dat je hierin veel energie verliest? Wil je meer ruimte in je hoofd vrijmaken voor de verbinding met je kind? Ben je op zoek naar manieren om stress te verlagen?

Hoe je evenwicht houden bij spanningen tussen jou en je ex-partner mét focus op ouderschap?

Wees welkom in de vijfdelige interactieve vormingsreeks voor ouders - nog samen of apart. Wat kan je verwachten? We geven tips en tricks. Je kan ervaringen uitwisselen met andere ouders en erkenning vinden bij elkaar. Je krijgt ruimte om vragen te stellen in een ontspannen, veilige omgeving.

AttentionBelangrijk! Deze reeks gaat over spanning in de (ex-)partnerrelatie, niet over conflicten tussen ouder en kind! Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks

Wanneer, waar en inschrijvingen

Er heeft een nieuwe reeks plaats in het voorjaar van 2025. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Bij Amber vzw ( Tiensesteenweg 88, 3360 Bierbeek). Je kan aan de deur parkeren of aan de overkant .

Individueel gesprek

Aarzel je om in groep je verhaal te komen doen? En wil je toch graag advies? Je kan ons altijd contacteren voor een individueel gesprek, overdag of ‘s avonds: 016 27 24 90, info@huisvanhetkindleuven.be. Dat gesprek kan plaatsvinden bij Huis van het Kind of online.

Vormingen en infoavonden

Naast deze praatgroep organiseert Huis van het Kind ook regelmatig infoavonden en vormingsreeksen die je als ouder concrete tips & tricks aanreiken. Kijk in onze agenda voor de volgende momenten. Gebruik in de zoekfunctie de filters ‘Tieners en jongvolwassenen’ en ‘Voor ouders’.

Vrijwillige gift

Help ons om de ontmoetingsgroep 'Hoogspanning in huis' verder te zetten via een vrije bijdrage op het rekeningnummer BE36 7360 0231 0381 onder vermelding van "Hoogspanning in huis". Dikke merci alvast!

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.