Club Mama: Partnerrelatie

  • Wanneer: Maandag 10 oktober 2022, 11 tot 13 uur
  • Waar: Huis van het Kind Leuven (Savoyestraat 4)
  • Voor wie: Ouders en baby (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: Gratis

Baby op komst? Net mama geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Je kan ook vragen stellen aan een vroedvrouw, gezinscoach. Er is telkens één professional aanwezig. Breng gerust je baby/peuter mee. Je hoeft niet stipt om 11u al te komen. Later aansluiten is altijd mogelijk.

De sessie van 10 oktober gaat over 'partnerrelatie'.

Jullie zijn ouders geworden, jij en je partner. Jullie zijn samen in dat transitieproces gestapt en toch zijn er verschillen, zowel fysiek als qua emotionele betrokkenheid. Hoe vind je elkaar terug als koppel? Kom luisteren naar hoe anderen het aanpakken.

Vragen rond andere thema's zijn ook welkom!

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor dit thema? Deel de url van deze pagina, download de folder hieronder of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Downloads
Folder(pdf, 572.17 KB)

Volgende data en thema's

17 oktober 2022: mama op sociale media

Op Facebook, Instagram en andere sociale media lijkt het soms zo perfect: geen rommel, lachende gezichten en juiste kadertjes. Hoe gaan jullie om met deze virtuele wereld en hoe kan het helpen of ondersteunen?

24 oktober 2022: : Samen slapen en dutjes

Het slapen van baby's. Een hot topic onder ouders, want wat is genoeg slaap en op welke manier moet jouw baby dan slapen? Het maakt veel ouders onzeker. Er met elkaar over praten, kan alvast helpen. Wees welkom.

7 november 2022: De perfecte moeder

Zou jij het ook zo graag willen zijn, de perfecte moeder? Had je gedacht dat je het beter zou doen? En heeft die verre vriendin of vriendelijk buurvrouw het moederen beter onder de knie? Kleine spoiler: de perfecte moeder bestaat niet 😊

14 november 2022: Terug gaan werken

Bevallen, wennen aan het ouderschap, je baby leren kennen en floep, plots moet je terug gaan werken. Hoe voelt dat voor jou en hoe voelen andere mama's zich daar bij? Komt het delen op deze Club Mama.

21 november 2022: Voeding

Je baby voeden, dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar toch is dit een gevoelig thema. Iedereen heeft wel een mening, maar hoe pak jij dat eten van je baby aan? We horen het graag op deze Club mama.

28 november 2022: Zelfbeeld

Mama worden, dat kan je veranderen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Hoe ziet je lichaam er nu uit en wat vind je daar van? Maar ook; hoe past jouw nieuwe rol in je oude leven? Kom er over vertellen…

5 december 2022: Relatie met ouders en schoonouders

Zijn ze dichtbij, veraf of zijn ze er helemaal niet? Je ouders en schoonouders zouden een belangrijk onderdeel van je mantelzorg kunnen zijn. Maar is die zorg wel gewenst en afgestemd op je noden of is ze buiten bereik? We horen je graag vertellen…

12 december 2022: Borstvoeding en werken

Al die combinaties… werk, borstvoeding, huishouden, zorg voor je kleintje, ruimte voor je partner… Zal dat wel lukken? Bouw je beter af of ga je kolven? Kan je enkel ’s morgens en ’s avonds voeden en wat eet je kleintje dan daarnaast?
Veel vragen met veel mogelijke antwoorden. Kom en ontdek gaandeweg je persoonlijke pad.

19 december 2022: Leuke plekjes in Leuven en Zorglandschap

Poeh, het kan al wel eens eentonig worden, de hele tijd thuis zijn met je baby. Kom ontdekken wat Leuven en omstreken te bieden heeft voor jou en je kleintje. Wie weet ontwaar je nog verborgen pareltjes.

De KartHuis, Tervuursevest 242C
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.