Club Mama: Leuke plekjes in Leuven en zorglandschap

  • Wanneer: Maandag 6 mei 2024, 11u - 13u
  • Waar: Huis van het Kind Leuven (Savoyestraat 4)
  • Voor wie: Ouders (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: Gratis

Baby op komst? Net mama geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Je kan ook vragen stellen aan een vroedvrouw, gezinscoach. Er is telkens één professional aanwezig.

Poeh, het kan al wel eens eentonig worden, de hele tijd thuis zijn met je baby. Kom ontdekken wat Leuven en omstreken te bieden heeft voor jou en je kleintje. Wie weet ontwaar je nog verborgen pareltjes.

Volgende data en thema's

Waarover gaat het in de ontmoetingsgroep van volgende maandag? Kijk in onze agenda of op www.huisvanhetkindleuven.be/club-mama en schrijf je meteen gratis in (dat kan voor meerdere data tegelijkertijd).

AttentionJe schrijft bij voorkeur vooraf in. Dat kan telkens tot de vrijdag voordien. Op maandag zelf mag je ook altijd langskomen.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor dit thema? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Organisatie: Huis van het Kind Leuven, De Bakermat, groepspraktijk Blink en Huis van Meraki.

Nieuwsbrief voor ouders

  • Past deze datum niet in je agenda, maar zou je graag bij een volgende sessie aansluiten?
  • Is dit moment al volzet, maar wil je zeker op de hoogte zijn over een volgende datum?
  • Wil je als ouder nooit een interessante infoavond, webinar of vormingsreeks missen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor ouders waarmee we je een paar keer per jaar een helder chronologisch overzicht bieden van al onze infoavonden, webinars en vormingsreeksen, per thema en volgens de leeftijd van je kinderen. Zo kan je altijd als eerste inschrijven.

De KartHuis, Tervuursevest 242C
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.