Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over culturele- of vrijetijdsactiviteiten in Leuven? UiT in Leuven geeft een overzicht van activiteiten, infosessies en uitstappen die de komende maanden op de agenda staan in Leuven. Hier vind je voor elk wat wils, ongeacht de leeftijd of interesses van je kind. Je vindt hier niet alleen informatie over concerten, dans- en theatervoorstellingen, maar ook over festivals, sportwedstrijden en spellen.

Ontvang je graag een nieuwsbrief met tips en ideetjes voor uitstappen en activiteiten met kinderen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Stad Leuven en ontvang deze twee keer per maand in je mailbox. Daarnaast ontvang je ook praktische info over openbare werken en stadsvernieuwingen.

Voor kinderen

Volg 'Stad Leuven met Kinderen' op Facebook en krijg tips, evenementen en nieuws te zien op jouw tijdlijn, over wat er beweegt en staat te gebeuren in Leuven. Blijf op de hoogte van nieuwe speeltuinen, workshops en krijg herinneringen wanneer jouw kind zich moet aanmelden voor een secundaire school.

Voor jongeren

De plek waar jongeren specifieke informatie voor hen vinden, met een eigen magazine, een evenementenkalender, projecten die leer- en groeikansen bieden, ... is de website MIJNLEUVEN. Of check de Facebookpagina of het Instagramaccount.

Jongeren die meer willen weten over het Leuvense jeugdwerk kunnen zich inschrijven op een nieuwsbrief.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.