Bewegingsruimte Hal 5

De uitdagende bewegingsruimte in Hal 5 is een plek waar kinderen van 2 tot 8 jaar komen klimmen, rollen, met de bal spelen, glijden, vangen, lopen, draaien, ... Het bewegingsparcours wijzigt elke week, dus variatie is verzekerd! Sporty vzw voorziet professionele begeleiding. Kriebelt het? Deelnemen kan op verschillende manieren.

Beweegkriebels voor kleuters

Kleuters van 2 tot 6 jaar kunnen deelnemen aan een reeks lessen op een vast moment in de week, alleen of samen met hun ouder. Je kan bij Sporty meer informatie vinden en inschrijven. Er is een aangepast kansentarief via UITpas.

Klim- en klauterland voor 1e en 2e leerjaar

In het Sporty bewegingslandschap kunnen kinderen van 6 tot en met 8 jaar wekelijks komen bewegen. Een land vol hoge en lage obstakels, glijbanen, slacklines en een ninjaline waarop we ons helemaal kunnen uitleven! Klimmen, springen, landen, zwaaien en balanceren leren we allemaal op een speelse en veilige methode. Een lessenreeks voor acrobaten vol actie en energie. Kijk op de website van Sporty voor meer informatie en om in te schrijven. Met een UITpas kan je tegen verminderd tarief deelnemen.

Open beweegmomenten

Regelmatig kan je samen met je kind (2 tot 8 jaar) in Hal 5 deelnemen aan een open beweegmoment. Je kan vrij aansluiten. Check de Facebookpagina om te weten wanneer deze beweegmomenten plaatsvinden.

Bewegen in groep

Ook een bezoekje aan het beweeglandschap samen met je (kleuter)klas, peutergroepje, kinderwerking,.. is een onvergetelijke ervaring. Contacteer Sporty voor meer informatie.

Locomotievenstraat
3010 Kessel-Lo

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.