Speelplek - Huis van het Kind

  • Wanneer: Elke dinsdag, woensdag en donderdag, 14 - 17u
  • Waar: Huis van het Kind (Savoyestraat 4, Leuven)
  • Voor wie: Ouders en hun peuters/jonge kleuters

Wat?

Hier kan je even op adem komen. Je ontmoet er andere (groot)ouders waarmee je ervaringen en tips kan delen. Een gezellige en warme huiskamer waar je kan spelen en ontmoeten! De speelplek is er voor kinderen tot en met 3 jaar. Volledig gratis.

Altijd welkom om te verluieren, afkolven, (borst)voeden.

Waar?

Huis van het Kind ligt in het hartje van Leuven. Op de eerste verdieping bevindt zich een knusse speelplek waar je met je baby, peuter of jonge kleuter terecht kan.

Je kan vrij binnen en buiten lopen tussen 14 en 17u. Reserveren hoeft niet.

Wanneer?

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kan je komen spelen met je kind van 14 tot 17u.

  • Houd de facebookpagina van Huis van het Kind in de gaten voor eventuele wijzigingen. We werken immers met vrijwilligers en het is altijd mogelijk dat er last-minute iemand niet kan komen om de speelplek te begeleiden.

Organisatie: Huis van het kind Leuven.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor deze of andere speelplekken? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Nieuwsbrief voor ouders

Wil je als ouder nooit een interessante infoavond, webinar of vormingsreeks missen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief voor ouders waarmee we je een paar keer per jaar een helder chronologisch overzicht bieden van al onze infoavonden, webinars en vormingsreeksen, per thema en volgens de leeftijd van je kinderen. Zo kan je altijd als eerste inschrijven.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.