Club mama online

Praat met andere mama's over een intense tijd in je leven

Wat

Baby op komst? Net mama geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Je kan ook vragen stellen aan een vroedvrouw, gezinscoach. Er is telkens één professional aanwezig. Omwille van het coronavirus kunnen de sessies 'live' niet doorgaan. We organiseren ze wel online. 

Wanneer

Iedere maandag van 11u - 13 u online op ZOOM. 

Waarover

Het is vooral de bedoeling om onderling ervaringen uit te wisselen en in te gaan op de vragen waar jullie op dat moment mee zitten.

Maar aan elke sessie koppelen we ook een onderwerp waarover we meer informatie bieden.

  • 10 januari 2022: Mama op sociale media 

Instagram, Facebook, Twitter; het valt niet meer weg te denken uit ons leven. De digitale wereld is volop in ontwikkeling en ook als mama word je geconfronteerd met de voor- en nadelen. Hoe vinden andere mama's hun weg op het wereldwijde web?  

  • 17 januari 2022: Samen slapen en dutjes 

Het slapen van baby's. Een hot topic onder ouders, want wat is genoeg slaap en op welke manier moet jouw baby dan slapen? Het maakt veel ouders onzeker. Er met elkaar over praten, kan alvast helpen.

  • 24 januari 2022: Verwennen 

Grootouders delen vaak hun bezorgdheid over het frequent vastnemen van je kleintje; "Voor je het weet heb je een pakkekindje". Hoe zit dat nu met de verwennen? Bespreek het in deze Club Mama met andere mama's.

  • 31 januari 2022: Zelfzorg 

Het voeden, aankleden, animeren van je kleintje, het vraagt veel energie. Kan je als mama ook nog zorg dragen voor jezelf en zo ja, hoe dan? Leg je oor te luister bij andere mama's en zoom-mee.

  • 7 februari 2022: Terug gaan werken 

Bevallen, wennen aan het ouderschap, je baby leren kennen en floep, plots moet je terug gaan werken. Hoe voelt dat voor jou en hoe voelen andere mama's zich daar bij? Komt het delen op deze Club Mama.

 

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.